Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Αυτοί τα φάγανε και οι Ελληνες ...στον ύπνο του δικαίου!!!!

Κύριε Πάγκαλε, δείτε ποιοι... τα φάγατε

Μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν οι απολαβές των 300 και των υποτακτικών τους, σε μια περίοδο που όλοι οι Έλληνες υποφέρουν.
Δείτε πόσα και τι παίρνουν οι βουλευτές που αντί να μειώσουν τις αποδοχές τους, τις αύξησαν έως 30%.
Κύριε Πάγκαλε, δείτε ποιοι... τα φάγατε
Κύριε Πάγκαλε, δείτε ποιοι... τα φάγατε
Ελλαδικό Κυνοβούλιο, οι μισθοί των Κοτζαμπάσιδων!
Το ρεπορτάζ είναι του Νικόλα Βαφειάδη και δημοσιεύτηκε, κατά λάθος φαίνεται στην Καθημερινή. Μετά από αυτό το ρεπορτάζ, ο δημοσιογράφος απολύθηκε από την εφημερίδα για... άγνωστο λόγο.
Σας δίνουμε τα στοιχεία, έτσι όπως δημοσιεύτηκαν και δείτε το βίντεο για όσους θέλετε να το εμπεδώσετε!
Τα πολιτικά κόμματα δεν πλήτονται οικονομικά από την κρίση, όπως αποδείχτηκε και μετά την πρόσφατη κυβερνητική απόφαση για αύξηση κατά 30% της ετήσιας κρατικής επιχορήγησής τους , η οποία, από τα 37 εκατ. ευρώ που είχε περιορισθεί, θα φτάσει τελικά το 2010 στα 49 εκατ. ευρώ. Συνολικά τα πολιτικά κόμματα χρωστούν 36 εκατ. ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο και 245 εκατ. ευρώ σε Τράπεζες.




11 σχόλια:

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Κοντά είμαστε.
Δέν πάει άλλο.
Ο κόσμος είναι μπαρούτι.Μία σπίθα ....και άντε γειά.

Γιώργος είπε...

Η ολιγαρχία των τριακοσίων και "των συν αυτω", ζώντας μες στη χλιδή στα Οθωνικά ανάκτορα κι όχι μόνο, αφού κατήργησε τη δημοκρατία και την ελευθερία μας, αποσαθρώνει τώρα τον κοινωνικό ιστό, στρέφοντας τη μια κοινωνική ομάδα απένταντι στην άλλη, μας εξαθλιώνει οικονομικά, είναι έτοιμη να παραχωρήσει εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα, να..., να..., να... (ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό).
Έχουμε, λοιπόν, να κάνουμε με μια "σάπια" κατάσταση, μ' ένα "απόστημα", που πρέπει να διώξουμε από πάνω μας.
Με ποιο τρόπο άραγε;
Μέσω της βίας; Δυστυχώς ποτέ η βία δεν έλυσε ποτέ κανένα πρόβλημα. Το αντίθετο μάλιστα συνέβη.
Μέσω των κομμάτων; Ούτε, για τους λόγους που προαναφέρθηκαν.
Άραγε μέσω των εκλεγμένων συνδικαλιστών μας; Όχι, γιατί το μυαλό τους είναι "αλλού".
Μέσω των σοφών μας ανθρώπων; Που είναι όμως κι αυτοί; "Κοιμούνται" νομίζω, όπως κι οι περισσότεροι από εμάς -δεν εξαιρώ τον εαυτό μου- στην αγκαλιά της TV και των καταναλωτικών μας αγαθών.
Τότε τι μένει;
Ταπεινή μου γνώμη: η συλλογική αυτοοργάνωση των πολιτών, σε τοπικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο, σε κάθε κοινωνικό τομέα. Παραδείγματα υπάρχουν. Το κίνημα κατά των διοδίων που τόσο φαίνεται πως ενοχλεί, άτυποι φορείς πολιτών που μαζί με τους πολίτες αντιδρούν συλλογικά στην εξουσία (βλέπε Κερατέα), το κίνημα των bloggers, το οποίο "γιγαντώνεται" και ήδη θρηνεί και θύματα διότι πολύ ενοχλεί (βλέπε "troktiko") και... και... και...
Απο μας επομένως, Γιώργη και Φώτη εξαρτάται. Ο καθένας μόνος του κι όλοι μαζί! Σήμερα, όμως, κι όχι αύριο, γιατί τότε... ίσως "τίποτα πια μπορεί να μην είναι όπως παλιά"!

Υ.Γ. Κι όπως λέει κι ο φίλος Ανέστης: "Με συγχωρείς διότι σου γράφω πολλά.Δέν είχα καιρό να σου τα γράψω με λιγότερα".

markos aliprantis είπε...

Καλή Χρονιά.Που ήσουνα και χάθηκες;
Όπως λέει και ο Γιώργος μάλλον ή μα...κες είμαστε ή μας έκαναν.Η κατάσταση είναι μαύρο χάλι.Οι μαγαζάτορες είναι φεσομένοι και τα μαγαζιά τους κλείνει το ένα μετά το άλλο και αυτοί ΟΛΟΙ στα παπ...ρια τους.Βέβαια αφού δεν έχει πληγεί κανένας τους από την κρίση;.Έχει δεί κανένας κάποιον πολιτικό στην λαϊκή ή στο σούπερ μάρκετ εκτός από προεκλογική περίοδο;Ας ρωτήσει κάποιος πόσο έχει το κιλό το κρέας και ανάθεμάμε αν ξέρει κανείς τους γιατί τους τα αγοράζουν άλλοι ή τους τα πηγαίνουν πεσκέσι.Άκουσα πριν κανα δυό μέρες οτι ο κατά τα άλλα αγαπητός κ.Λοβέρδος οτι έμπασε από το παράθυρο και εκτός ΑΣΕΠ 41 άτομα καλά διαβάσατε 41 άτομα στο πολιτικό του γραφείο(εκτός βουλής)σαν συμβούλους και μεταξύ αυτών άκουσον-άκουσον κάποιον Πολιτικό Μηχανικό στο υπουργείο λέει Κοινωνικής Πρόνοιας και παπ..ρια μέντουλες.Τί άλλο να πείς;Υπομονή κάναμε και δεν πάει άλλο.

evangelos naxios είπε...

Αγαπητε δασκαλε την καλησπερα μου!

Οι φιλοι μου ο Φωτης και ο Γιωργος με καλυψαν!!!

θελω να σχολιασω εκει που γραφει ο Γιωργος οτι η μια ομαδα στρεφεται απεναντι στην αλλη......εχει δικιο....

αυτο οφειλεται στο χαμηλο πνευματικο μας επιπεδο,μπορει το μορφωτικο σε καποιες ομαδες να ειναι υψηλο,αλλα δυστυχώς το πνευματικο απουσιαζει.Επισης εχουμε και περιπτωσεις που το επιπεδο εχει εξελιχθεί ....απο μοσχαρι εχει γινει βοδι....να με συγχωρεσουν τα συμπαθητικά ζωακια...
Οταν βλεπεις ανθρωπους σημερα,αγροτες που λαμβανουν ακομα επιδοτήσεις απο τα καπνα και βλεπουν βουλευτη να ερχεται με την λιμουζινα που πληρωνουμε εμεις και τον αντιμετωπιζουν σαν θεο,σημερα...δεν τους αδικω που τους λεω βοδια......

Εγω δεν στρεφομαι κατα καμιας ομαδας,γιατι!

Φταιει ο δημοσιογραφος της ΕΡΤ Γ.Ε που οταν ηταν στρατιωτης το 1998 λαμβανε μισθο 80000 δρχ και 20000 για το κινητο του!!!
Φταιει ο ΑΣ που τον ειχε τοποθετησει το κομμα διοικητη ΔΕΚΟ και σε δυο χρονια κατοχύρωσε συνταξιοδοτικο δικαιωμα και μολις τον εδιωξε ο επομενος πρωθυπουργος για να βαλει τον δικο του ελαβε συνταξη....10 εκατομμυρια!!!!!!δρχ τον μηνα,στη συνεχεια πηγε στα γραφεια του κομματος για να προσφερει τις υπηρεσιες του,εκει ξεσκεπασε τον αποστρατο στρατηγο ο οποιος......ο οποιος διαχειριζόταν τον κουμπαρα που εστελναν δωρα οι υπουργοι σε γνωστους τους και ενω υπουργος ειχε δωσει εντολη να στειλουν δωρο πεντακοσιων χιλιαδων δρχ εκεινος εστειλε 100000δρχ και τα αλλα τα τσεπωσε....

Δεν στρεφομαι κατα του ΚΑ που ενω εχει περιουσια δισεκατομμυριων ευρω,επειδη ειναι πολυτεκνος η συζηγος του λαμβανει το πολυτεκνικο επιδομα......επισης ουτε εναντιον του ΝΜ που ενω εχει 500 αρα μερσεντες με κοκκινες πινακιδες,λαμβανει επισης η γυναικα του το επιδομα που οι κοπριτες πολιτικοι του εδωσαν το δικαιωμα να λαμβανει με φορολογικη δηλωση 60000 ευρω και πολλαπλασια απο τα ψηφιδωτά που κανει σε εκκλησιες.....


Δεν νομοθετει κανενας απο αυτους,δεν φταιει κανενας απο τους γνωστους μου,οι μονοι που φταινε ειναι οι μπασταρδοι που νομοθετουν,εμεις στο μονο που φταιμε ειναι που μας αποκαλουν κοπριτες,μη παραγωγικους,μας κατηγορουν οι μασταρδοι οτι τα φαγαμε εμεις και δεν παμε στο μπουρδελο τους να τους ξεσκισουμε....εδω πραγματικα φταιμε εχει δικιο ο φιλος μου πακ γαλος εμεις φταιμε....

Το φοβεροτερο,ο μεγαλυτερος κουμπαρας στην Ελλαδα ηταν το Μετοχικο Ταμειο Στρατου απο το φαγητο των στρατιωτων μεχρι τις αγορες αεροσκαφων,υποβρυχιων,αρματων,φρεγατων το 4% πηγαινε σε αυτον τον κουμπαρα,η Γενικη τραπεζα την πουλησε ο μπασταρδος υποτιμημενη την μετοχη της ενω πριν 2 μηνες ειχε κανει αυξηση μετοχικου κεφαλαιου,βασικος μετοχος της γενικης τραπεζας το ΜΤΣ....αυτον τον κουμπαρα οι προδοτες οι κλεφτες οι μπασταρδοι του εβγαλαν τον πατο...


Το μονο υγιες κοματι που εχουμε ειναι κατι φιλοι μελισσοκομοι που πινουμε τον καφε μας και λεμε τον πονο μας......
Χρονια πολλα αδελφια αυριο των Θεοφανειων!

evangelos naxios είπε...

τωρα ειδα και τον πατριωτη μου απο το Αιγιο,συμφωνω μαζι του!

Γιωργο σβήσε την μια αναρτηση(σχολιο μου)

Anestis Ketsetzidis είπε...

Γιώργο
καλώς σε βλέπω και πάλι κοντά μας.
Καλή χρονιά σε σένα και στην οικογένεια σου.
Το σίγουρα είναι πως αυτοί που φάγανε δεν τους αγγίζει κανένας.
Και επειδή θέλω να πώ πολλά θα τα πώ με σιωπή.

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Γειά σου Γιώργη, χρόνια πολλά και καλά , καλη χρονιά φίλε.

Όλα τα άλλα άστα να πάνε στο ... εμείς και οι οικογένειές μας να μαστε καλά και να έχουμε υγεία , κι ο Παγκαλος στο γέρο το διάολο.

explore.bees είπε...

Καλησπέρα Γιώργο , καλή χρονιά με υγεία.

Τον χρόνο που πέρασε πάρα πολλές αναρτήσεις ιδίου η παραπλήσιου περιεχομένου ανέβηκαν στα μπλοκ . Τον χρόνο που διανύουμε πιστεύω ότι θα ανέβουν ακόμα περισσότερες καθώς η πίεση στην πλάτη του λαού ολοένα και αυξάνεται .

Το όπλο όλων που ανεβάζουν τέτοιες αναρτήσεις είναι η γλώσσα που κόκκαλα δεν έχει αλλά κόκαλα τσακίζει .

Όταν οι Έλληνες απομακρυνθούν από τα έτοιμα - κατασκευασμένα - αποχαυνωτικά προγράμματα της τηλεόρασης , τότε ίσως ξυπνήσουν από τον ύπνο του δικαίου στον οποίο έχουν περιπέσει ..

Στο καζάνι που σιγόβραζε η οργή , η φωτιά που βάζουν οι πολιτικοί είτε με τις άστοχες δηλώσεις τους είτε με τις ξεδιάντροπες κινήσεις τους δυναμώνει .
Εάν δεν αλλάξουν τακτική το καζάνι θα εκραγεί εις βάρος τους .
Όπως τόνισαν και οι προ-γράφοντες είναι θέμα χρόνου .

Να είσαι καλά .
Χρήστος Μαραγκός

ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ είπε...

Φίλοι μου ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια και συγχωρέστε με για την απουσία μου.
Εχετε τις ευχές μου για τις ημέρες που πέρασαν και για την αυριανή την Αγια ημέρα των Θεοφανείων,να είστε όλοι ευλογημένοι μαζί και τα μελίσσια σας!
Αυτή η σαπίλα που μας κυβερνά (με μισθούς 20.000 Ευρώ και άνω) χρόνια τώρα,μαζί με την συντεχνία των ΜΜΕ κλπ που τις στηρίζουν,έχουν βαλθεί να μας φτάσουν να δουλεύουμε με μισθούς Κίνας,Πακιστάν κλπ,προκειμένου να σωθεί η Ελλάδα και για να είναι τα προ΄ι΄όντα δήθεν ανταγωνιστικά!
Και ύστερα φταίνε οι πυρήνες της φωτιάς.
Αυτή τη φορά όμως δεν είμαι σίγουρος για το αν θα πρέπει να καταδικάσω τέτοιου είδους ενέργειες.
Και νομίζω το ίδιο σκέφτονται οι περισσότεροι Ελληνες,που είναι ένα καζάνι που βράζει και είναι ζήτημα χρόνου για να εκραγεί.
Να μας κάνουν τη χάρη και να φύγουν όλοι τους για το καλό της Ελλάδας.

Exagono είπε...

Γιωργο καλη χρνια με υγεια.
Επειδη αυτη η ρατσα εδειξε οτι δεν μας υπολογιζει,ειναι καιρος να τους δειξουμε οτι ξερουμε να αντιστεκομαστε.
Φτυσιμο καθε φορα που τους βλεπουμε.

πατεντιάρης είπε...

Δάσκαλε πήγες μελίσσια στις ακακίες; Με τον μακρυχέρι τί έγινε; έξι μου φάγε φέτος εκεί! Βάλε και παγίδα - δαγκάνα για αλεπούδες μαζί με τα δενδρολίβανα...